tiistai 15. marraskuuta 2016

Sekavuutta ja kylmyyttä

                                                                   Heipparallaa!




 Kuten me kaikki tiedämme että ulkona ei enää ole mitenkään lämmin,
lunta löytyny jo maasta ja puista.  Ulkovaloja kytketty päälle ja joillain on 
Jouluvalotkin jo ikkunoissa. Alku talvea pikku hiljaa jo myös pikku jouluja.
Kyllähän ne joulu laulutkin soimaan alkavat puolella sun toisella.
Joulu piparit ja tortut  löytyy pöydästä piakkoin ja kaikki joulu mielellä.




No mutta alku kevennyksen jälkee aletaanpa kertomaan vähän muita juttuja.
Meillä alkaa oleen jo joulu kotona aika hyvin jo. Meinaan Joulu siivousta ollaan tehty ja sitä mukaan laitettu joulu verhoja ja joulu valoja ikkunoihin.
Tontut ja kuusi vielä puuttuu, mutta ne kyllä ehtii vielä ja kuusi ei tule vielä hetkeen. Tehtiin Neidin kanssa eräänä maanantaina tiikerikakku johon laitettiin kanelia hiukan joukkoon. Itsenäisyys päivänä ajateltiin tehdä talven ensimmäiset  piparit ja tortut :) 






Sekavuutta  tässä on mun tunnepuolen jutuissa. Oon ihan sekaisin, on niin paljon asioita hoidettavana ja ajateltavana. Mulle sanottiin tänään että "taidat olla rakastunut kun noin leijut"  No se voi tietty olla mut tykkään tosi paljon siitä että lunta on maassa ja joulu on tulossa. Joulu on tosi tärkeä mulle ja se on mulle myös perheen juhla.  Perhe on perhe,vaikka se olisi missä, mutta tärkeintä on se että että osaa rakastaa ja välittää.
Pitää myös osata rakastaa ja välittää ittestään, yhtä paljon kuin lähimmistä ihmisistä. Kaikille ei merkkaa Joulu, mut mulle se on tärkein.
Nyt haluun tähän ihan julkisesti sanoa että viimesen mun joulun haluun viettää niitten parhaitten ja rakkaitten ihmisten kanssa oli he sit ketä vaan mutta silti.




Kitaran soittoo oon tässä opetellu ja nyt on jo kolme sointua ja niitten vaihtoja tässä opetellu.
Siinä samassa pientä kirjottelua ja lauleskelua. Myös sitä tärkeintä elikkä rohkeuden keräämistä  esiintymiseen. Tässä myös valmistelen itseeni henkisesti elämässä eteenpäin. Eikä toi alkoholikaan näytä enää olevan mun juttu joten jääköön se pois kokonaan.   Nyt sit iski tämmönen et laitan tähän biisin   joka kertoo paljon mun elämästä. Toi biisi soi radiossa kun lopetin koulun ja lähettiin kotiin ajelemaan.  Biisien sanat   kertovat paljon.  





Välillä aattelen et voispa olla niinkuin silloin ennen pienenä temmeltää tuol ulkona oli keli mikä hyvänsä. Olla taas se huoleton lapsi, jolla ei vastuuta kuin omasta huoneestaan. Kysyä kaikki luvat äidiltä ja toimia sen mukaan.  ilman puhelimia, ilman tietokonetta, vaan se kasetti/cd -soitim josta kuunneltiin musiikkia ja käytettiin mielikuvista että on jotain tekemistä. Enää vanhempana ei vaan voi olla niin vastuuton ja huoleton, kun itse pitää kaikki hoitaa ja huolehtia. Tämäkin on  aivan ihanaa, mutta vain välillä tekisi mieli palata sinne lapsuuteen ja olla siellä jonkun aikaa.
Tähänkin on sopiva biisi .





Tiedän että joskus ihmiset haluuis olla niit lapsia, tiedän myös sen että lapsena haluaisi olla aikuinen. Niinkuin itse lapsena halusin olla aikuinen koska silloin kuvitelin että aikuisena on paljon helpompaa, mutta asia ei ole niin. Kaikki lapset olkaa lapsia ja tehkää mitä lasten kuuluukin tehdä, nauttikkaa lapsena olemisesta. aikuisena ei oikeasti ole niin helppoa mitä luullaan. Tärkein asia nyt kun joulu on tulossa, ei se lahjan rahallinen arvo merkkaa mitään vaan se ajatus on kaikkein tärkein, vaikkei sitä kaikki aina ymmärräkkään, mutta se on totta. Ei myöskään sillä ole väliä että saatko vaan yhden paketin vai 100 pakettia sillä ei ole väliä.
 Näkyilläänhän taas myöhemmin, tässä kaikki tällä kertaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti